Laatste Nieuws

Onbepaald

Tijd dringt voor aanvraag nummerplaat brommers!

FEBIAC, de automobiel- en tweewielerfederatie, trekt aan de alarmbel in verband met de regularisatie van bromfietsen. Voor nieuwe bromfietsen en lichte vierwielers is er al sinds 31 maart 2014 een verplichting om die in te schrijven bij de Directie Inschrijvingen van Voertuigen. Voor het bestaande park is een regularisatieperiode voorzien die tot 11 december aanstaande loopt. Volgens FEBIAC is echter nog maar één op de vijf bromfietsen uit het bestaande park ingeschreven en voorzien van een nummerplaat. Met andere woorden: de tijd dringt voor wie deze regularisatie nog moet volbrengen.

Nederlands

Let's go social!

Knokke-Scooters geeft vanaf vandaag volle gas op Facebook, Twitter & Instagram! Let's get social!

Nederlands

Nieuw tijdperk voor SYM

SANYANG MOTOR CO.LTD, afgekort SYM, is al 60 jaar tweewieler- en autofabrikant in Taiwan en vastberaden zich te concentreren op haar kernactiviteiten en toetreding van haar voertuigen tot een nieuw tijdperk van innovatie.

Nederlands

Verkeersproblemen 2016: FEBIAC schuift gemotoriseerde tweewieler als vervoersalternatief naar voren

De nakende grote wegwerkzaamheden in ons land zullen leiden tot files en dus tot grote vertragingen. FEBIAC (de Belgische Federatie van de Automobiel- en Tweewielerindustrie.) schuift de motor en de scooter naar voren als alternatief voertuig om de files te beperken

Nederlands