Beaufort

De beaufort fietsen zijn gebasseerd op de nostalgische modellen waar onze grootouders op fietsten, maar dan met al de hedendaagse technologie.

 

Design

De modellen van Beaufort werden geïnspireerd door de oma-fiets, met een eigentijds authentiek karakter doch uitgerust met de laatste kwalitatieve technologische snufjes. Wie een BEAUFORT fiets aanschaft , kiest beslist voor betaalbaar chic in combinatie met een high tech uitgeruste fiets. Dit zijn zo de hoofdkenmerken van de Beaufort modellen : een pure stijl gecombineerd met hoogtechnologische accessoires.

 


Technologie

De elektrische fietsen van Beaufort zijn uitgerust met de laatste nieuwe SHIMANO versnellingen. Het antidiefstalslot van AXA behoort tot één van de beste in zijn categorie Het ultra licht aluminium frame van de fiets is uiterst sterk. Ook de CST-banden behoren tot de beste op de actuele fietsmarkt De TEKTRO remmen staan dan weer voor kwalitatieve degelijkheid. De elektrische motoren waarmee de BEAUFORT-fietsen uitgerust zijn, zijn dan op hun beurt hoogst performant als geruisloos.

 

De beaufort 'patented smart battery'

De batterijen van de Beaufort ebikes zijn voorzien van een ëBattery Management systemí (BMS). BMS is de manager van uw batterij die garant staat voor zorgeloos elektrisch fietsen: - Bescherming tegen oververhitting - Aanwijzing van de fout - Optimalisatie en uitbalancering van de lading van de cellen met het ëSmart PowerÆí systeem. - Tot 50% langere levensduur van de batterij - Datalog met uitlezing van de functies : laadcyclussen, laadhistorieken, maximum laadinterval - Individuele celcontrole - Automatische slaapmodus